No, winter is not coming… not in 2018, at least.   You’re going to have to keep waiting for THE WINDS OF WINTER.

Omslaget till den kommande boken "Fire & Blood" av George RR Martin.
Omslaget till den kommande boken ”Fire & Blood” av George RR Martin.
Omslaget till den kommande boken "Fire & Blood" av George RR Martin.
Omslaget till den kommande boken
”Fire & Blood” av George RR Martin.

George RR Martin släpper en ny bok i höst, men istället för den hett efterlängtade sjätte delen i bokserien ”Sagan om is och eld”, så är det en prequelserie till den enormt populära bokserien. Boken ”Fire & Blood” är den första av två böcker som kommer utforska familjen Targaryen, och kommer utspela sig 300 år före händelserna i den ovan nämnda bokserien. Boken som även kommer innehålla ett sjuttiotal illustrationer av Doug Wheatley, är planerad att släppas i november. Föga förvånande, när vi talar om George RR Martin, så är boken ”Fire & Blood” en veritabel tegelsten, och kommer landa på runt 1000 sidor.

Boken kommer vara illustrerad av Doug Wheatley.
Boken kommer vara illustrerad av Doug Wheatley.

Källor:
FIRE & BLOOD: On the way
Ny bok av George RR Martin kommer i november