Den amerikanske rollspelsillustratören Jim Holloway har tyvärr avlidit efter en längre tids sjukdom. Holloway som var självlärd, var kanske mest känd för sina illustrationer han gjorde för TSR, främst då omslagen till rollspelstidningen Dragon, men han gjorde även omslag eller illustrationer till flertalet kampanjboxar och äventyr. Vid sidan av att jobba för TSR, så bidrog han även med material för rollspelet Chill (CHOCK) från Pacesetter, Battletech från Fasa och flertalet omslag och illustrationer till den första utgåvan av det klassiska rollspelet Paranoia från West End Games.

Omslaget till Marsklandet
En av mina absoluta favoritomslag till Drakar och Demoner, speciellt som den på ett mycket förtjänstfullt sätt fångar stämningen i kampanjmodulen Marsklandet

För den svenska publiken, är han förmodligen mest känd för att vara upphovsmannen till omslaget till Chock, Drakar och Demoner Samuarj och kampanjmodulen Marsklandet från Äventyrsspel. Där både omslaget till Chock och Marsklandet, får anses vara några av de bästa illustrationer som prydde omslaget till ett spel från Äventyrsspel.

Källor:
Jim Holloway (Wikipedia)
Jim Holloway (Forgotten Realms Fandom)