Det är mycket Drakar och Demoner just nu. Tidigare i veckan så tillkännagav Fria Ligan att de tagit över utgivningsrättigheterna till detta ikoniska och klassiska svenska rollspel som en gång i tiden introducerade Sverige till rollspelshobbyn. Men som om detta inte är nog, så kommer nu Fandrake att ge ut en bok i ämnet.

Den kommande boken om "Drakar och Demoner"
Den kommande boken om ”Drakar och Demoner”

Boken som har arbetsnamnet ”Drakar och Demoner – Berättelser från det största äventyret” är tänkt att ha samma upplag och storlek som de tidigare böckerna ”Äventyrsspel – Bland mutanter, drakar och demoner” och ”Mutant – Minnen från den förbjudna zonen”. Likt sina föregångare, är den kommande boken tänkt att gå in på djupet i spelets ursprung i form av Chaosiums rollspel ”Worlds of Wonder” och ”Basic Role-playing” ända fram till idag.
Med anledning av det kommande boksläppet, som givetvis kommer finansieras med hjälp en Kickstart-kampanj, så släpper även Fandrake en passande tröja med Klas Berndals klassiska logotyp för spelet.

Givetvis kommer denna t-shirt att bli lika ikonisk som Fandrakes "Äventysspels"-t-shirt.
Givetvis kommer denna t-shirt att bli lika ikonisk som Fandrakes ”Äventysspels”-t-shirt.

Källor:
Nu kommer den stora boken om DRAKAR OCH DEMONER