Lagom till helgen så släpptes en hel del nyheter rörande Disneys kommande streamingtjänst Dinsey+, som tyvärr inte verkar lanseras i Sverige förrän nästa år. Först ut var den hett efterlängtade trailern till den kommande serien ”The Mandalorian”, i vilken vi får följa prisjägaren Boba Fett. Serien som släpps i november på Disney+, ser onekligen väldigt intressant ut.

Trailer för den kommande serien ”The Mandalorian”

Den andra nyheten som släpptes, har det ryktats friskt om i flera veckor, nämligen att Ewan McGregor ska återvända till Star Wars för att reprisera sin roll som jedimästaren Obi Wan Kenobi i en kommande serie för Disney+. Enligt McGregor ska serien börja spelas in nästa år, och det ska verkligen bli intressant att se vad man tänkt göra med Kenobi.
Detta är den tredje bekräftade serien baserad på karaktärer från Star Wars, som Disney kommer visa på sin kommande streamingtjänst. Tyvärr för oss i Sverige, får vi alltså vänta tills nästa år innan den lanseras.

Poster för den kommande serien "The Mandalorian".
Poster för den kommande serien ”The Mandalorian”.

Källor:
Ewan McGregor confirms Obi-Wan Kenobi Disney plus series to shoot next year