- Din plats vid spelbordet

Trailer för Star Wars: Rise of the Skywalker

Så var den då äntligen här, den sista trailern för den kommande Star Wars-filmen, ”The Rise of the Skywalker”. Denna den tredje, och sista delen i den så kallade ”fortsättningstrilogin”, går upp på biodukarna den 18 december i år. Trots att jag inte var något större fan av ”The Last Jedi”, vilket jag kanske får återkomma till i ett kommande blogginlägg, så är jag ändå småtaggad på att se hur J.J. Abrams tänkt knyta ihop alla trådar som Rian Johnson lämnade över efter ”The Last Jedi”.

Man passade även på att släppa den slutgiltiga versionen av postern, och vilken passar väl in med de tidigare. Som sagt, trots att man blev lite bränd av den andra filmen, så går ändå inte att blunda för att man är lite småpepp på ”Rise of the Skywalker”.

Poster för "Rise of the Skywalker"

Föregående

Nytt i samlingen

Nästa

Tolkiens hus till salu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trailer för Star Wars: Rise of the Skywalker

Så var den då äntligen här, den sista trailern för den kommande Star Wars-filmen, ”The Rise of the Skywalker”. Denna den tredje, och sista delen i den så kallade ”fortsättningstrilogin”, går upp på biodukarna den 18 december i år. Trots att jag inte var något större fan av ”The Last Jedi”, vilket jag kanske får återkomma till i ett kommande blogginlägg, så är jag ändå småtaggad på att se hur J.J. Abrams tänkt knyta ihop alla trådar som Rian Johnson lämnade över efter ”The Last Jedi”.

Föregående

Nytt i samlingen

Nästa

Tolkiens hus till salu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: