Då så är det dags att avslöja vad som återfanns i paketet som landade på mitt utlämningsställe, och det var en beställning jag gjort från Fria Ligans webshop. För er som inte känner till det, så har Fria Ligans webshop en sommarrea, och jag passade därför på att under helgen, fynda bland deras utbud av böcker, rollspel och rollspelstillbehör. Under starka protester från min plånbok, så fylldes sakta men säkert varukorgen på med en drös böcker. Även om det onekligen blev en ansenlig hög, så fick jag hejda mig, då plånbokens klagan blev allt för stark.

Nya böcker i samlingen
Nya böcker i samlingen

Så döm av min förvåning, när jag igår fick ett SMS om att jag hade ett paket att hämta ut på ett av mina utlämningsställen. Eftersom jag slutade tidigt, vilket tyvärr innebär att jag börjar tidigt, och skulle hämta ut ett annat paket, om ett på ett annat utlämningsställe, så styrde jag spänd av förväntan kosan mot det första utlämningsstället. Hade, insåg jag i efterhand, glömt bort att jag gjort beställningen, och blev således något förvirrad vad det var jag nu skulle hämta ut.

Väl hemma så sprättades paket upp, och där låg en trevlig hög böcker varsamt paketerade. Eftersom detta är första gången jag beställt från Fria Ligans hemsida, så måste jag säga att jag blev förvånad över hur snabbt jag fick mitt paket. Hur som helst, nu kan jag fylla mina redan sprängfyllda bokhyllor med böckerna Döden är bara början, Zonen vi ärvde, För Gudinnan och Samlade Svenska Kulter, samt de två kampanjhäftena Dö Köttätare Dö och Sista Motståndet till rollspelet Mutant År Noll.

Nu är bara frågan, som alltid. När ska jag få tid att läsa alla dessa böcker, speciellt som jag inlett mitt – tredje och förmodligen sista – försök att läsa Robert Jordans mastodontserie The Wheel of Time. Men det är ett annat problem, mitt största problem just nu är hur jag få plats med allt…